Hej Förnamn!

Det lackar mot jul och MiljöKlon skickar beställningar varje dag. Jag hoppas på en grön jul med ekomat och ekologiska julklappar och kanske lite vit snö. MiljöKlon har givetvis många bra produkter både kläder, härliga badlakan, mysiga sängkläder, mjuka tvättvantar i färgväxande ekobomull och fina tvålar och god choklad. Välkommen in till http://miljoklon.se och botanisera! Några tips kanske, vi har specialpris på våra fina KRAV-märkta julröda frottéhanddukar från Peru, liksaså erjbudande på kalsonger i flera modeller i ekologisk och fairtrade bomull. Barnkläder med 50% rabatt, vi säljer ut nästan alla barnkläder så nu är det verkligen fyndläge om du ska köpa ekologiska barnkläder! För bilder och mer information se http://miljoklon.se.

Beställ senast nästa fredag så skickar vi så att paketet ska komma fram innan jul. Vill du försäkra dig om att din vara finns hemma är du välkommen att höra av dig, antingen via mail eller telefon 0171-820 50.

Nu på lördag finns vi på Schysst jul i Uppsala, en julmarknad fylld med schyssta julklappar, kan verkligen rekommenderas!

God Jul!
Anna Blomström Lilja
MiljöKlon AB
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Moms visas: