Hej Förnamn!

 

Nu har vi fått en en hel del nyheter. Det är snygga tunikor, läckra sjalar, stiliga byxor och en hel del annat. Allt givetvis i certifierade ekologiska material, främst bomull som är certifierad av GOTS men även lin som också är ekocertifierad av GOTS.

          Smarta byxor med blixtlås strax nedanför knät så att man enkelt kan ta av benen. Många fickor också, 2 fram, 2 fickor bak och dessutom fickor på benen.

Ny modell av skorna har kommit, den finns i färgerna gult och purpur. Den nya modellen har en något tjockare sula men i övrigt som den tidigare modellen med stöd i hålfoten som gör att man orkar stå och gå en hel dag. Ekologisk och fairtrade bomull samt FSC-certifierat rågummi gör att hela skon är miljömärkt.

Den 11 maj är det World Fair Trade Day vilket MiljöKlon givetvis vill uppmärksamma och vi har valt att erbjuda våra kunder kalsonger och trosor från Pants to Poverty som tillverkas på rättvist sätt i Indien av Fairtrade och ekobomull till mycket bra priser. Några av färgerna finns det bara ett fåtal kvar av så det kan vara smart att snabbt lägga en beställning för att få det man helst vill ha! 

I webshopen hittar du också badlakan i 2:a sortering till bra pris. Välkommen in http://miljoklon.se 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Moms visas: