Hej Förnamn!

Snart är det Alla hjärtans dag. Så här kommer några tips på ekologiska och rättvist handlade produkter. Lagervaror leverar vi samma dag du beställer eller senast dagen efter. Eftersom några av er har haft problem att läsa våra nyhetsbrev som innehåller bilder och länkar har vi även denna gång valt att göra nyhetsbrevet bara med text. Foton och mer information finns på miljoklon.se

Underkläder både för killar och tjejer i ekologisk och fairtrade bomull från Pants to Poverty, nu har vi fått hem nya färger. Speciellt med tanke på Alla hjärtans dag finns färgen corall och i den färgen har vi kalsonger i boxer-modell, linnen och trosor. Såklart finns det kalsonger och trosor i de mer neutrala färgerna svart och vitt men även många andra färger. Fram till den 14 februari lämnar vi 50 kronor rabatt om du beställer något ur vårt Pants to Poverty sortiment, ange kod Valentin. Pants to Poverty förresten kanske kräver en förklaring. Det är en brittisk ordlek/uttryck där pants to xx betyder åt skogen med eller bort med xxx. Pants to poverty är alltså åt skogen med fattigdom. Företaget Pants to Poverty har många bra projekt igång i Indien där bomullen odlas och där produkterna utvecklas. Man driver på för att alla barn ska få en god utbildning, man tillhandahåller utbildning för bönderna så att dessa ska bli mer kunniga och därmed självständiga och mycket mer. Ett väldigt roligt och intressant företag att ha kontakt med och göra affärer med helt enkelt.

Nåja, här kommer några tips till på bra presenter till Alla hjärtans dag. En tvål med doft av ros eller sandel kanske i kombination med en tvättvante i färgväxande mjuk och go velour. Choklad är ju heller inte så tokigt och vi har flera olika varianter alla såklart ekologiska och rättvist handlade så välkommen in till oss på miljoklon.se!

Just nu regnar det underkylt regn här i Enköping och vädret är grått och trist men tidigare i veckan hörde jag årets första talgoxe kvittra sin vårsång så med hopp om en snar och god vår hälsar jag dig välkommen!

Anna Blomström Lilja
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Moms visas: