Hej!

Nu laddar vi för julen! Redan i helgen 29-30 november kommer vi att finnas med en härlig julmarknad nämligen den på Jädersbruks Ekologiska Herrgård i Arboga. Har du möjlighet så är du varmt välkommen dit. Förutom att du kan hitta bra och vettiga julklappar där serveras det också gott fika och god mat, ett utflyktsmål värt ett besök! För mer information och vägbeskrivning se http://jadersbruk.se

Nästa helg, den 6-7 december, är det Schysst Jul på ABF-huset i Stockholm där är vi med och fyller entréplanet med schyssta julklappar, se http://www.schysstjul.se för mer information.

För oss blir årets sista julmarknad Schysst Jul i Uppsala där vi som vanligt håller till i Missionskyrkan och marknaden är på Luciadagen.

Men vi har ju också vår julmarknad i webshopen. Nu med många fina julklappserbjudanden. Bland annat 10% rabatt på alla presentkort. Där hittar du också damtrosor från Pants to Poverty tillverkade av eko- och fairtrade bomull till specialpris. Till barnen härliga Aminaldolls i ekologisk bomull och så till badrummet mysiga frottéhanddukar och badlakan i KRAV-certifierad röd ekologisk bomull från Peru.

Vi skickar beställningar dagligen och lagervaror kan vi oftast leverera samma dag som du beställer eller dagen efter. Produkter som sys på beställning behöver vi lite längre tid för, men beställer du dessa senast den 14 december lovar vi att skicka innan jul. Hör gärna av dig om du undrar över något! Välkommen in till http://miljoklon.se

Skriver du i beställningen att du läst nyhetsbrevet skickar vi med en liten julklapp!

Känns lite tidigt men vill ändå passa på att önska dig en riktigt GOD JUL!

Anna Blomström Lilja
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Moms visas: