Hej Förnamn!

Nu under sensommaren har MiljöKlon många aktiviteter på gång. Vi har flyttat in i en butik i Enköping tillsammans med Lilla Örtagården. Du hittar oss på Rådmansgatan 11 i Enköping. Öppettiderna kan variera något så om du vill vara säker på att vi finns där får du gärna ringa till oss på tel 0171-820 50 innan ditt besök. Det gäller även om det är något speciellt du vill titta på eller prova, hela sortimentet får nämligen inte plats ..... Utan då tar vi gärna dit det du är intresserad av.

Kommande helg 7-8 september finns vi med på Jordens mat på Gunnebo slott. Där har vi bland annat med oss våra populära skor i eko- och fairtrade bomull som vi säljer till specialpris. Du kommer också att hitta favoritstrumpan Lupus i 2:a sortering till mycket bra pris under Jordens mat. Även Anna, baströjan för damer säljer vi till specialpris. Kalsonger och trosor i eko- och fairtrade bomull från Pants to Poverty säljer vi också till specialpris. Kan du inte komma till Jordens mat går det bra att beställa via webshopen som vanligt och även då få dessa specialpriser.

Lördagen den 21 finns Anna från MiljöKlon hos Växplats Nybyn, den ekologiska handelsträdgården som ligger mellan Stockholm och Norrtälje. Då erbjuder vi 10% rabatt på kvarvarande sortiment från Jordnära. Då hoppas vi också att du har chans att plocka fina blommor på självplocken om det inte redan varit frost. Vi räknar också med att det finns en del ekologiska grönsaker som odlas där. Vill du kolla tillgång och få en vägbeskrivning ring 0175-606 44 så kommer du till Växplats Nybyns telefonsvarare som lämnar aktuell information.

En kväll varje vecka med start i nästa vecka kommer vi att ha programpunkter i butiken. Först ut är hudvårdskväll tisdagen den 10 sept kl 18-20, sedan följer program om ekobomull, hampa som mat, reseberättelse från en fantastisk resa till Queros-indianerna i Peru och mycket mer. Information om detta får du om du följer oss på Facebook eller tittar på hemsidan.

Välkommen till http://miljoklon.se Där finns nu många produkter till specialpriser. Detta nyhetsbrev har vi valt att ha utan foton eftersom det har visat sig att alla mottagare inte kan se fotografierna. Dock visas såklart alla produkter som omnämns med foton på weben.
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Moms visas: