Hej Förnamn!

Nu börjar vi närma oss påsken och förhoppningsvis kommer våren snart. Här i mälardalen sjunger i alla fall talgoxarna sin vårsång nu även om vi fortfarande har ett snötäcke kvar.

MiljöKlon har några specialpriser på produkter som passar extra bra att lägga i påskägget. Våra mycket uppskattade skosnören som finns i flera olika färger och som är tillverkade av ekologisk och fairtrade bomull erbjuder vi nu för bara 25:-.

 

Vi har också specialpriser på gula trosor och kalsonger från Pants to Poverty, även dessa tillverkade av ekologisk och fairtrade bomull.

Nya vår- och sommarkläder kommer in nu. Läckra damlinnen och toppar i hampa/ekobomull i många olika färger finner du i vår webshop. Skjortor och T-shirts hittar du också i webshopen. Rean har fyllts på. En ny modell av den populära och vädligt mysiga filten i ekobomull är också på väg in, den nya är färgväxande grön eller färgväxande brun på den ena sidan och på den andra naturvit, vi fotograferar och lägger ut i webshopen så snart vi har fått leveransen hit men vill du reservera en redan nu går det bra, ring eller maila!  Välkommen in i vår webshop, http://miljoklon.se.  All bomull som MiljöKlon säljer är ekologiskt odlad, vill du veta mer fråga gärna!

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Moms visas: