Hej Förnamn!

Nu börjar vårens och sommarens nyheter droppa in. Självklart i certifierad ekologisk bomull och cert ekolin. Nu finns Knowledge Cotton Apparel hos oss också, det är riktigt snygga och färgstarka kläder för killar i ekobomull och ekolin. Sköna och stiliga skjortor i ekolgiskt lin i färgerna svart, vitt och ljusblått är ett exempel på plagg därifrån. Härliga stickade tröjor i flera fina färger och chinos som matchar. Superbra kvalitet också! Eftersom några av mottagarna av detta nyhetsbrev inte kan öppna brevet om vi lägger in foton så hänvisar jag till webshopen så ser du foton på allt! Se http://miljoklon.se

Några nya egna modeller i mjuk och skön ekobomullsjersey i härliga sommarfärger som lindblomsgrönt och rosenskära finner du också i webshopen.

Det är väl fortfarande för tidigt att gå "utan strumpor och skor" så vi har tagit in nya tunna smidiga strumpbyxor i ekobomull.

Desstuom erbjuder vi nu skor i ekologisk och fairtrademärkt bomull till specialpris så här finns goda möjligheter att fynda!

Under mars kommer vi att få in bälten av kork från korkekarna i Portugal, ett för mig nytt och spännande material i detta användningsområde.

Under mars kommer det dessutom ytterligare nyheter i ekobomull både för damer och herrar, så kika gärna in igen lite senare.

Inventeringen är nu avslutad och har lett till att jag hitta en del udda, utgående varor som säljs ut nu, rea-avdeningen i webshopen kommer att fyllas på.

I skrivande stund är det mulet och grått men fåglarna sjunger sina vårsånger här, hoppas att du också får en fin helg!

Som sagt, foton och mer information om produkterna finns på http://miljoklon.se Hör gärna av dig om det är något du saknar eller om du undrar över något!

Många hälsningar

Anna Blomström Lilja
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Moms visas: